Stichting Dreams4youOver Stichting Dreams4you

Wat is Stichting Dreams4You?

Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassen met een levensverwachting van maximaal 12 maanden.
De stichting heeft geen eigen middelen, de benodigde middelen (geld en ook steun in ‘natura’) voor een droom wordt gehaald uit de directe omgeving van de ‘dromer’. Denk daarbij aan werkgevers, vrienden, familie, lokale bedrijven, sponsoren etc.
Op deze manier proberen wij de directe omgeving op een sociale manier een bijdrage te laten leveren aan deze laatste wens of ultieme droom.

Sinds het ontstaan van het idee in 2008 beleefden inmiddels al meer dan 250 volwassenen hun laatste wens. Deze wensen heeft de Stichting Dreams4You kunnen realiseren dankzij de inzet van vele vrijwilligers, bedrijven, clubs, verenigingen en structurele steun van donateurs en sponsoren.
Tientallen vrijwilligers zetten zich nu al in voor de stichting maar jouw hulp hebben we hard nodig!
De dromen die we uitvoeren zijn zeer divers. Van het rijden in een truck, een dagje efteling, het realiseren van een ballonvaart tot het maken van een camperreis of een bruiloft. En natuurlijk, alles daar tussenin.

Vacatures bij Stichting Dreams4you

Droomvervuller

...
6114 Susteren, Nederland