Stichting KumbatioOver Stichting Kumbatio

Stichting Kumbatio heeft op dit moment een kleinschalig weeshuis met de naam Kiota waar twintig kinderen wonen tussen de 4 en 18 jaar onder begeleiding van vijf medewerkers. Onderwijs en psychologische hulp zijn twee belangrijke facetten waar Kumbatio zich op richt om de kinderen voor te bereiden op een mooie toekomst en hun trauma’s te verwerken. Hierdoor zie je dat ze zich geestelijk en lichamelijk gezond aan het ontwikkelen zijn.

Ook Kumbatio zelf is zich aan het ontwikkelen. We zijn namelijk bezig met de voorbereiding van ‘The Kiota Dream’ waarbij een stuk land willen aankopen waarop we gezinshuizen voor de kinderen willen bouwen. Op deze manier kunnen we met nog meer aandacht voor de kinderen ervoor zorgen dat we ze zoveel mogelijk handvatten meegeven om zo zelfstandig mogelijk in het leven kunnen staan.
Deze droom, deze passie is niet te verwezenlijken zonder het juiste beleid en de juiste mensen waarmee de benodigde financiële middelen kunnen worden binnen gehaald. Dit kost veel tijd en inzet om hier goed over na te denken en de plannen tot uitvoering te brengen.

Vacatures bij Stichting Kumbatio

Vrijwilliger marketing en communicatie

...

Coördinator activiteiten, vrijwilligers, scholen, vrienden-/bedrijvenclubs en bijeenkomsten

...

Penningmeester per direct nodig!

...

Secretaris voor goed doel (kinderen in Kenia)

...

Bestuurslid PR en communicatie

...
Rosmalen, Nederland