StartGivingOver StartGiving

Bij StartGiving investeren wij donaties om andere goededoelen te voorzien van een constante bron van inkomsten. Met één enkele donatie kun je al bijdragen aan doelen die er voor jou toe doen en zo blijven geven.

Wij geloven vanuit ons hart dat iedereen het verschil kan maken, het doet er niet hoe hoe klein of groot de bijdrage. Wij werken samen met goede doelen die onze kernwaarden (open, transparant, eerlijk) onderschrijven om jou op deze manier een eenvoudigere keuze en die doelen te selecteren die open zijn over wat zij doen met de ontvangen donaties.

Wij willen jou betrekken, de impact van jouw bijdrage tonen en je laten zien dat jij een verschil maakt. We doen daarom ons best dicht bij je te staan en zo persoonlijk mogelijk te zijn. Ben je onderdeel van StartGiving ben je onderdeel van onze community van gelijk gestemden. 
Net als jij willen wij bijdragen aan een blijvende impact. 

Help jij ons mee de organsatie verder op te bouwen en te bouwen aan een blijvende impact voor iedere donateur? Bekijk onze vrijwilligersvacatures en zie hoe jij kan bijdragen.

Vacatures bij StartGiving

Company Intranet & Filesharing Developer

...

Social Impact & United Nations Social Development Goals Guru

...

Data Scientist / Analist

...

Designer

...

Social Media Guru

...
Burgstraße 132, 60389 Frankfurt am Main, Duitsland
Doctor R.J. Fruinplantsoen 15, 2552 LJ Den Haag, Nederland