Rode Kruis HaarlemOver Rode Kruis Haarlem

Het Rode Kruis op Bevrijdingspop
Het Rode Kruis is dit jaar weer aanwezig op diverse Bevrijdingsfestivals in het gehele land, waaronder het gezellige Haarlem. Het doel tijdens dit festival is om het publiek bewust te maken van het feit dat niet iedereen in vrijheid kan leven. Dit wordt gedaan door middel van diverse activiteiten, zoals:


• Break the Silent Disco
Via een koptelefoon luister je niet alleen naar muziek uit gebieden waar vrijheid niet vanzelfsprekend is, maar hoor je ook de persoonlijke verhalen van vluchtelingen.


• Picture it
Wie wil nou niet een leuke herinnering overhouden aan een festival? Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van de photobooth worden er persoonlijke foto’s gemaakt van bezoekers samen met vluchtelingen in klederdracht uit de desbetreffende gebieden.


Dit betekent dat jij festivalbezoekers verwelkomt, ze meeneemt naar de Silent Disco of de photobooth en vertelt wat het Rode Kruis doet. Jij bent makkelijk in het leggen van contact met anderen, bij voorkeur tussen de 18 en 35 jaar en ben jij natuurlijk beschikbaar op 5 mei!


Naast dat wij jou een onvergetelijke Bevrijdingsdag bieden, vergoeden we ook jouw gemaakte onkosten. Verder kan je deze middag natuurlijk ook goed gebruiken voor studiepunten!


Lijkt jou dit leuk?
Neem dan contact op met Yegane Ramzani via [email protected] of met Manon Kamp via [email protected] Je kan ook bellen naar 023-5411611.

Vacatures bij Rode Kruis Haarlem

VACATURE HOST RODE KRUIS BEVRIJDINGSPOP HAARLEM

...
Vergierdeweg 52, 2025 TK Haarlem, Nederland