MaradijsOver Maradijs


Vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor (jong-) volwassenen met een verstandelijke beperking die redelijk zelfredzaam zijn en het leuk vinden om met een groep onbekenden op vakantie te gaan.

Creatief
Maradijs bruist van de actie. Elke vakantie heeft dans, theater, muziek, beauty, koken, voetbal, schilderen of een andere creatieve rode draad. Samen doen we te gekke activiteiten - op pad of bij ons vakantiehuis Hof van Vijfeijken. We ontmoeten bijzondere artiesten die ons met een bezoek vereren; van een verhalenverteller tot een stel tango-dansers en van onze huis-dj tot een nagelstyliste of pizzabakker. Er is een rek vol kostuums om je te verkleden, een kast vol knutsel-materiaal en dans-avondjes om uit je dak te gaan. Maar natuurlijk doen we het ook rustig aan in de hangmat of met een drankje op het terras.

Persoonlijke Aandacht
Onbezorgd, vrij en all inclusive op vakantie: Maradijs houdt van het goede leven! Van fijne sfeer, gezelligheid en lekker eten. Van uit je dagelijkse routine stappen en nieuwe mensen ontmoeten. Samen ontdekken we waar je talenten liggen: Je kunt meer dan je denkt als je doet waar je blij van wordt!
Op elke vakantie gaan maarliefst vijf begeleiders mee. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en naast je mede-vakantiegangers altijd iemand om een spelletje mee te doen of een stuk van de stad te bezichtigen.


Al 15 jaar
Maradijs heeft met haar ruime ervaring, veel kennis en kunde opgebouwd in het verzorgen van de leukste vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil je meewerken met Maradijs en er samen met ons voor zorgen dat onze gasten een te gekke vakantieweek beleven?

1. Wordt Vrijwilliger voor een week! Vraag het info-pakketje aan en kom naar een informatie-avond.
2. Voor koks en kookliefhebbers: kom de warme maaltijden verzorgen. Lees meer over hoe je kennis kunt komen maken
3. Als professional mee op vakantie? Vraag naar de mogelijkheden.

www.maradijs.nl / 024-8455488 / [email protected]

Vacatures bij Maradijs

Word jij vrijwilliger voor een week? Ga mee op een bijzondere vakantie voor (jong-) volwassenen met een verstandelijke beperking!

...
Nergena 32, 5282 JE Boxtel, Nederland