NieuweHoopOver NieuweHoop

Wij helpen mensen!
Door ze te verwelkomen in onze Nieuwe Hoop community. Door met elkaar te werken aan onze missie doe je werkervaring op, ontmoet je anderen en ontstaan vriendschappen. Het resultaat is dat je niet langer thuis zit, maar in een sociaal rijke omgeving werkervaring op doet en door je werk direct ook andere mensen helpt. 3 vliegen in 1 klap!

Onze missie
Mensen en spullen een tweede kans geven.Waar we kunnen helpen we mensen. Dit gaat heel breed van individuen tot organisaties die zich inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld De Hoop (Verslavingszorg), Ontmoeting (dak- en thuislozen) en Vluchtelingenwerk Nederland. Ook steunen wij in elke plaats waar wij een winkel starten de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Liefde uitdelen
Klinkt best wolkerig als we het zeggen. Maar wist je dat er heel veel mensen zijn die bij iets simpels als een glimlach, een luisterend oor of gewoon een beetje aandacht al een heel stuk geholpen zijn. Ons motto is namelijk: 'Liefde faalt nooit!' Wij willen een plek zijn waar mensen zonder oordeel over hun verleden, mening, seksuele voorkeur of religie worden verwelkomd. Een plaats waar je gewoon jezelf mag en durft te zijn.

Eenzaamheid bestrijden
Onze winkels zijn er op gericht om contact met elkaar te hebben. Onze 'ontmoetingstafels' zijn uitnodigend en er is altijd gratis koffie of thee die geserveerd wordt door één van onze
gastheren / -vrouwen. Er is ruimte voor een praatje!

https://www.nieuwehoop.nl/vrijwilligerswerk/ (kopieer en plak deze link in je browser)

Vacatures bij NieuweHoop

Speelgoed medewerker m/v

...

Brocante medewerker m/v

...

Kassa medewerker m/v

...

Boekenliefhebber m/v

...

Mode stylist m/v

...
Nedereindseweg 31, 3438 AA Nieuwegein, Nederland