Healing Touch NLOver Healing Touch NL

Healing Touch Nederland ("HTN") is een kleinschalige stichting zonder winstoogmerk. Het heeft een bestuur, waaronder voorzitter, secretaris en penningmeester. Zij beoogt met haar scholingsaanbod en Healing Touch activiteiten het maatschappelijk en sociaal belang te dienen.

Healing Touch NL is in 1996 gelijktijdig opgericht als de Amerikaanse moederorganisatie ''Healing Beyond Borders", statutaire naam is "Healing Touch International, Inc.''. De oprichter was Janet Mentgen, een verpleegkundige die meer wilde doen voor de genezing en het welzijn van haar patiënten. Healing Touch Nederland is geallieerd landelijk lid van de moederorganisatie Healing Beyond Borders.

Healing Touch NL sinds 1996 dé meest ervaren opleider voor Healing Touch onderwijs. De docenten van de hoofdmodules zijn door Healing Beyond Borders geaccrediteerd en voldoen aan alle criteria.

Naast de ontwikkeling van de eigen kernkwaliteiten van de studenten, biedt HTN een internationaal gestandariseerd programma aan. Aan dit basis programma zijn verdiepende lesonderdelen en stageopdrachten toegevoegd. Dit kan uiteindelijk leiden tot een aanvulling op een bestaande of een eigen zelfstandige Healing Touch Praktijk.

Vacatures bij Healing Touch NL

Redacteur/redactrice kwartaal nieuwsbrief via Mailchimp

...
Kleverlaan 9b, 2023 JC Haarlem, Nederland