Longfonds regio Utrecht en 't GooiOver Longfonds regio Utrecht en 't Gooi

Fonds en patiëntenorganisatie in één
Het Longfonds is een gezondheidsfonds én patiëntenorganisatie. Vaak zijn die gescheiden, wij combineren ze. Dat is onze unieke kracht: mensen staan centraal in ons werk, wetenschap is de basis.

We vinden het vanzelfsprekend dat ervaringsdeskundigen (mensen met een longziekte of hun naasten) altijd betrokken zijn bij wat we doen. Dit geldt ook voor het opstellen en uitvoeren van ons beleid.

Toekomstplannen
Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen, voor en met iedereen. We maken onderzoek mogelijk, we pakken vieze lucht aan en we doen er alles aan om kinderen rookvrij op te laten groeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten, en voor iedereen die dat misschien ooit wordt. Betere zorg en behandeling, vroegere opsporing van longziekten en betere medicijnen: dat is onder andere waar het Longfonds de komende jaren aan zal werken. En dat kan niet zonder uw enthousiaste hulp en inzet!

Successen
Dankzij u en onze andere vrijwilligers zijn al veel successen geboekt voor mensen met een longziekte. Zo hebben we de ongezonde lucht in gemeenten op de kaart gezet, hebben we de Zorgstandaard COPD ontwikkeld, hebben we horeca rookvrij gemaakt en is de lucht op veel scholen een stuk gezonder. Samen met deskundigen, zorgverleners en overheden hebben onze vrijwilligers dergelijke projecten tot een goed einde gebracht.

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor het Longfonds. Het aantal vrijwilligers groeit nog steeds en dat juichen wij van harte toe. Uw inzet vanuit de regio is van onschatbare waarde en geeft het Longfonds een unieke kracht!

Vacatures bij Longfonds regio Utrecht en 't Gooi

Zet je talent in voor het Longfonds!

...

Coördinator themabijeenkomsten voor mensen met een longziekte in Hilversum

...

Gastheer/vrouw themabijeenkomsten voor mensen met een longziekte in Amersfoort

...

Coördinator themabijeenkomsten voor mensen met een longziekte in Amersfoort

...
Stationsplein 127, 3818 LE Amersfoort, Nederland