Projectleider Floorball Ontwikkeling


Omschrijving

Als Projectleider ontzorg je het NeFUB bestuur bij de uitvoering van ontwikkeling en vraagstukken ten behoeve van de ontwikkeling Floorball. Je bent het contactpersoon voor de bestuursleden en stuurt de vrijwilligers aan op de voortgang en ontwikkelingen.

Je stuurt vrijwillige projectteams aan voor de Nederlandse Floorball en Unihockey Bond, Je bewaakt de teamspirit en de voortgang, ondersteunt bij ontwikkelingen van beleid(splannen), je onderhoud contact met de opdrachtgevers

we zoeken een ethousiast iemand, waarbij de kennis van de sport niet essentieel is maar de interesse om de sport te willen leren kennen is wel gewenst.

De Nederlandse Floorball en Unihockey Bond (NeFUB) richt zich op het organiseren van toernooien, competities en kampioenschappen, het stimuleren en organiseren van floorball verenigingen en het opzetten en ondersteunen van officiële Nederlandse teams. De NeFUB is in 1999 opgericht door vertegenwoordigers van een viertal Nederlandse floorball verenigingen.

Het lidmaatschap van de NeFUB staat open voor alle Nederlandse Floorball en Unihockey verenigingen. Ook scholenteams die actief unihockey spelen nodigen we van harte uit om zich aan te sluiten bij de bond. Wanneer een vereniging zich aanmeldt bij de NeFUB, worden alle leden van die vereniging automatisch lid van de NeFUB. Ook niet-Nederlanders kunnen daarmee lid worden van de NeFUB en dus meespelen in de Nederlandse competitie. Aangesloten verenigingen betalen een jaarlijkse contributie en krijgen daarmee toegang tot onze activiteiten, competities, ondersteuning en verzekering.