Notulist districtsbestuur Gelderland Midden


Omschrijving

Ben jij praktisch en secuur ingesteld en kun je hoofdzaken en bijzaken scheiden? Ben je een daadkrachtige teamspeler die op vrijwillige basis tijd wil vrij maken om hulpverlening aan mensen in nood mogelijk te maken? Kom dan het bestuur van district Gelderland Midden ondersteunen als notulist! Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis.

Wat ga je doen?
• Je bereidt documenten voor vergaderingen van het districtsbestuur voor
• Je maakt een verslag op hoofdlijnen van de bestuursvergaderingen (1 x per maand)
• Je stelt actielijsten op en bewaakt de uitvoering hiervan

Wie ben jij?
• Je werkt secuur en netjes
• Je herkent in vergaderingen hoofdlijnen en besluiten en verwerkt deze in een verslag
• Je kunt goed luisteren
• Je vraagt door als besluiten niet duidelijk zijn of niet worden genomen

Wij bieden jou
Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

Geïnteresseerd?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je reactie naar ons toe.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem dan contact op met Kirsten Wegman, telefoon 06-46092275. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rodekruis.nl

Solliciteer nu (mailadres: [email protected])

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Samen maken we een verschil!