OPROEP VRIJWILIGERS FEESTELIJK KARAVAAN FESTIVAL


Omschrijving

Over iets meer dan een maand is het zover: Karavaan Festival 2018! Van 1 t/m 10 juni zijn er bijzondere voorstellingen op inspirerende locaties. Hiernaast hebben we weer een festivalhart waar het publiek voorstellingen kan bezoeken, straattheater tegenkomt, een hapje en een drankje kan doen en waar er elke avond live muziek te horen is. Op de zondagen is er Kinderkaravaan. In totaal worden er meer dan 200 voorstellingen gespeeld, zijn er 7 landelijke premières en werken we met zowel gerenommeerde als jonge theatermakers.
Naast al dit moois bestaat Karavaan ook nog eens 25 jaar dit jaar! Het belooft dan ook een feestelijke editie te worden. Kijk alvast voor het programma op www.karavaan.nl

Om deze editie te laten slagen en zo feestelijk mogelijk te maken hebben we jou nodig! Kom met vele anderen helpen met de publieksbegeleiding, kassa, bar, koken en opbouw.

We hebben prachtige locaties waar locatievoorstellingen gaan spelen: in Egmond a/d Hoef, De Rijp, Heiloo, Stompetoren en Alkmaar. Ons festivalhart plaatsen wij dit jaar, net zoals vorig jaar, op het Doelenveld in Alkmaar. Hiervoor bouwen we een heuse kerk en is er elke dag een straattheatervoorstelling!

Karavaan Festival is hét podiumkunstenfestival boven het Noordzeekanaal. Locatietheater van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers op cultuurhistorische en bijzondere plekken in de regio Alkmaar. In onze programma’s zijn we steeds op zoek naar context en verdieping door samenwerkingen aan te gaan met lokale maatschappelijke partners. Kernactiviteit is het jaarlijkse festival met 12 dagen locatietheater, livemuziek, theater in de openbare ruimte, performances, eten en drinken, theatrale installaties, expo en gesprekken voor een breed publiek.

Alkmaar, Nederland Toon kaart

1934 Egmond aan den Hoef, Nederland Toon kaart

Heiloo, Nederland Toon kaart

1483 De Rijp, Nederland Toon kaart

1841 Stompetoren, Nederland Toon kaart