Vrijwilligers Run for KiKa Amsterdam gezocht!


Omschrijving

Zonder vrijwilligers geen Run for KiKa!

Meehelpen als vrijwilliger is heel leuk én belangrijk! Dankzij jou kunnen de deelnemers hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en kunnen we bovenal heel veel geld ophalen voor KiKa. Help jij ons mee bij Run for KiKa Amsterdam tot een succes te maken?

Vrijwilliger bij Run for KiKa, waar moet je aan denken?

Het opbouwen van de evenementenlocatie op zaterdag 29 september:
Route uitzetten op zaterdag: De route uitzetten door het plaatsen van routeborden en dranghekken.

Op de dag van het evenement op zondag 30 september:
Verzorgingspost: Op de route water uitdelen en ondertussen de runners aanmoedigen.
KiKaFun: Het begeleiden van kinderactiviteiten zoals schminken, knutselen, etc.
Uitgifte shirts: KiKa Runnershirt uitdelen aan runners die online een shirt hebben besteld.
Start-finish: Bij de start de runners enthousiast aanmoedigen en bij de finish zorg je voor een verfrissend drankje en deel je de welverdiende medailles uit.
Parkeren begeleiden: Zorgen dat het parkeren op een veilige en gestructureerde manier verloopt. Registratie: Het registratieteam bestaat uit vrijwilligers die nieuwe deelnemers registreren. Garderobe: De runners welkom heten en ervoor zorgen dat hun bagage veilig bewaard wordt. Afbouwen van de evenementenlocatie doen we op de zondag direct na het evenement van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Wat krijg je er voor terug?

Eén of twee onvergetelijke dagen waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een fantastisch Run for KiKa. Vrijwilligers komen vaak jaar na jaar terug. Door het saamhorige karakter van de Run for KiKa bouwen veel vrijwilligers onderling goede contacten op. En natuurlijk ontvang je een uniek Run for KiKa Crew Shirt en een mooie goodiebag samengesteld met producten van onze sponsoren. Als nieuwe vrijwilliger wordt je van harte welkom geheten door de organisatie en de andere vrijwilligers. Er is voor elke vrijwilliger wel een mooie taak te vervullen, dit gaat uiteraard in overleg.

Help jij mee Run for KiKa een groot succes te maken?

Inschrijven kan via onze website https://www.runforkika.nl/word-vrijwilliger of neem telefonisch contact met ons op: 088-3665413.

Bekijk onze promovideo voor een sfeerimpressie van Run for KiKa: https://vimeo.com/239607077

Kom ook één of twee dagen helpen bij Run for KiKa Amsterdam! Zelf te kiezen uit zaterdag 29 of zondag 30 september, ook beide dagen helpen is mogelijk. 

Run for KiKa

Run for KiKa wordt georganiseerd voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) om zoveel mogelijk geld op te halen voor het doel. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker te verhogen naar 95% en om behandelmethoden te verbeteren. Jaarlijks organiseren wij op zeven verschillende locaties in Nederland het evenement. 

Dit jaar organiseren wij nog twee edities: Run for KiKa Amsterdam (zaterdag 29 en zondag 30 september) en Run for KiKa Nijmegen (zaterdag 6 en zondag 7 oktober). Op de zaterdag bouwen we het evenemententerrein altijd op en op de zondag vindt het evenement plaats waarna we gezamenlijk weer afbouwen en opruimen.

Vrijwilligers
Tijdens elke editie van Run for KiKa werken wij samen met heel veel vrijwilligers. De vrijwilligers vervullen allerlei hele leuke taken wat ervoor zorgt dat de deelnemers en bezoekers een leuke, onvergetelijke dag kunnen beleven. Er zijn veel verschillende taken te vervullen, voor ieder wat wils. 

Bekijk onze promovideo voor een sfeerimpressie van Run for KiKa: https://vimeo.com/239607077

Enthousiast geworden? Kom ook één of twee dagen helpen bij Run for KiKa Amsterdam of Nijmegen! Opbouw-dag zaterdag 29 september (Amsterdam) of zaterdag 6 oktober (Nijmegen) en de dag van het evenement op zondag 30 september (Amsterdam) of zondag 7 oktober (Nijmegen) 2018.

Neem voor vragen contact op met de organisatie via 0883665413 of via [email protected] 

Nieuwe Kalfjeslaan, Amstelveen, Nederland Toon kaart