Word jij vrijwilliger voor een week? Ga mee op een bijzondere vakantie voor (jong-) volwassenen met een verstandelijke beperking!


Omschrijving

WIL JIJ JE INZETTEN VOOR EEN ANDER?
Heb je een weekje van je tijd over om bij te dragen aan een te gek doel? Ben je nieuwsgierig naar de omgang met mensen met een verstandelijke beperking? Ga mee in een heerlijke vakantiebubbel om even de rest van de wereld vergeten.

Genoeg redenen om als vakantiebegeleider mee te gaan met Maradijs!

✓ Het is een prachtige ervaring en het geeft veel voldoening om met je gasten en je team een onvergetelijke vakantie vol gezelligheid te beleven

✓ Alle vakanties hebben een creatief thema zoals muziek, theater, dans, beauty, bakken, voetbal of dieren. Het activiteitenprogramma wordt in samenspraak met jou en je team vooraf vastgesteld. Er is veel ruimte voor jouw inbreng, want het is natuurlijk fantastisch als je je eigen talenten kunt inzetten!

✓ Je gaat goed voorbereid op pad na een Trainingsdag en met het Maradijs-Handboek

✓ Ervaring is niet noodzakelijk. Zonder begeleiders zou het voor onze gasten zeker niet lukken op vakantie. Je inzet wordt dus zeer gewaardeerd!

Check https://www.maradijs.nl/vrijwilligers om je aan te melden voor een kennismakingsmoment of informatie-avond

VRIJWILLIGERS VACATURE
Ben jij een enthousiaste teamplayer die een groep mensen met een beperking de vakantie van hun leven wil bezorgen?

✓ Je bent tussen de 18 en ongeveer 55 jaar

✓ Je hebt veel verantwoordelijk-heidsgevoel en je bent in staat om teamgericht te werken

✓ Je weet een prettige sfeer neer te zetten en je staat gezond en stevig in je schoenen

✓ Je bent energiek/creatief van aard of hebt een creatieve specialiteit zoals schilderen, koken of muziek.

Een vakantie duurt een week. Veel vrijwilligers komen terug voor een vólgende vakantie. Het geeft een kick om samen met een team iets onvergetelijks neer te zetten, maar het kan ook pittig zijn. Zowel fysiek als emotioneel word er iets van je verwacht. Het idee is dat het je energie kost, maar dat het je nog veel meer energie oplevert!

WAT GA JE DOEN ALS VAKANTIEBEGELEIDER?

✓ Je bezorgt de gasten een heerlijke tijd

✓ Je helpt waar nodig in de dagelijkse gang van zaken, zoals bij het eten, uitpakken van de koffer, het aan de hand nemen van gasten, herinneren aan schone kleding, enz.

✓ Je zorgt samen met je team voor een mooie balans tussen actie en rust. Thuis op de vakantie-locatie, maar ook tijdens activiteiten of uitstapjes. Je bent sfeerbeheerder en helpt de gasten zich goed te voelen

✓ Je hebt veel contact met elkaar, maakt een praatje, pikt een terrasje, doet een spelletje en.... bent de aanzwengelaar van leuke activiteiten!

✓ Je stemt af met je team en verdeelt de taken onderling

✓ Je geniet samen van de gezellige vakantiesfeer

Check https://www.maradijs.nl/vrijwilligers om je aan te melden voor een kennismakingsmoment of informatie-avond. 


Vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor (jong-) volwassenen met een verstandelijke beperking die redelijk zelfredzaam zijn en het leuk vinden om met een groep onbekenden op vakantie te gaan.

Creatief
Maradijs bruist van de actie. Elke vakantie heeft dans, theater, muziek, beauty, koken, voetbal, schilderen of een andere creatieve rode draad. Samen doen we te gekke activiteiten - op pad of bij ons vakantiehuis Hof van Vijfeijken. We ontmoeten bijzondere artiesten die ons met een bezoek vereren; van een verhalenverteller tot een stel tango-dansers en van onze huis-dj tot een nagelstyliste of pizzabakker. Er is een rek vol kostuums om je te verkleden, een kast vol knutsel-materiaal en dans-avondjes om uit je dak te gaan. Maar natuurlijk doen we het ook rustig aan in de hangmat of met een drankje op het terras.

Persoonlijke Aandacht
Onbezorgd, vrij en all inclusive op vakantie: Maradijs houdt van het goede leven! Van fijne sfeer, gezelligheid en lekker eten. Van uit je dagelijkse routine stappen en nieuwe mensen ontmoeten. Samen ontdekken we waar je talenten liggen: Je kunt meer dan je denkt als je doet waar je blij van wordt!
Op elke vakantie gaan maarliefst vijf begeleiders mee. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en naast je mede-vakantiegangers altijd iemand om een spelletje mee te doen of een stuk van de stad te bezichtigen.


Al 15 jaar
Maradijs heeft met haar ruime ervaring, veel kennis en kunde opgebouwd in het verzorgen van de leukste vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil je meewerken met Maradijs en er samen met ons voor zorgen dat onze gasten een te gekke vakantieweek beleven?

1. Wordt Vrijwilliger voor een week! Vraag het info-pakketje aan en kom naar een informatie-avond.
2. Voor koks en kookliefhebbers: kom de warme maaltijden verzorgen. Lees meer over hoe je kennis kunt komen maken
3. Als professional mee op vakantie? Vraag naar de mogelijkheden.

www.maradijs.nl / 024-8455488 / [email protected]