Karavaan festival zoekt vrijwilligers


Omschrijving

Kom het team van Karavaan festival versterken! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen meebouwen, meedenken en meebeleven. Als vrijwiliger van Karavan zie je volop locatietheater, sta je midden tussen de bezoekers, voorstellingen, theatermaker en tientallen andere vrijwilligers en wordt je meegevoerd naar buitgewone locaties in regio Groot Alkmaar.

Van Hemelvaart t/m Pinksteren is de 26ste editie van Karavaan Festival met locatietheater in de hele regio en een festivalhart op het Doelenveld in Alkmaar. Blokkeer je agenda voor een theatrale fietsroute, buitengewoon locatietheater op bijzondere plekken en aantrekkelijke arrangementen voor een hele dag of avond uit. Bovendien is er elke dag gratis straattheater én live muziek in het festivalhart, vind je er gekke installaties en eet je een heerlijke maaltijd in pop-up restaurant Tineke Kookt.

in 2019 is het thema: Eigen Grond.
Tickets en volledig programma in het voorjaar van 2019.

Met locatietheater in o.a. Alkmaar, Oterleek, Egmond, Heiloo, Bergen en Langedijk

Foto: Bowie Verschuuren

Karavaan Festival is hét podiumkunstenfestival boven het Noordzeekanaal. Locatietheater van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers op cultuurhistorische en bijzondere plekken in de regio Alkmaar. In onze programma’s zijn we steeds op zoek naar context en verdieping door samenwerkingen aan te gaan met lokale maatschappelijke partners. Kernactiviteit is het jaarlijkse festival met 12 dagen locatietheater, livemuziek, theater in de openbare ruimte, performances, eten en drinken, theatrale installaties, expo en gesprekken voor een breed publiek.