Coördinator Verpleeg- en verzorgingshuizen


Omschrijving

Onze coördinator Verpleeg- en verzorgingshuizen, Anja Laterveer gaat per 1 oktober stoppen. Zij heeft 6 jaar lang deze functie met veel plezier vervuld, maar ze kan het niet langer combineren met haar privézaken. Daarom zoeken we nu een nieuwe duizendpoot…..

De coördinator Verpleeghuizen stuurt de activiteiten aan van ruim 60 vrijwilligers in Buytenhage en Vivaldi. Dit houdt in dat de coördinator moet kunnen plannen en organiseren en vooral ook samenwerken. We verwachten goede contactuele vaardigheden en ook empathisch vermogen.
De coördinator maakt deel uit van het bestuur van UVV Zoetermeer.
In de bijlage vind je de volledige functiebeschrijving. 

Is jouw interesse gewekt?
We wachten met smart op je....

We ondersteunen kwetsbare ouderen in Zoetermeer met speciaal op hen gerichte projecten.

Via UVV Zoetermeer dragen meer dan 200 vrijwilligers in plm. 20 verschillende projecten een steentje bij aan de leefbaarheid voor oudere mensen in onze stad. We willen bezoekers van het Forum graag laten zien wat we doen, hoe we dat doen en wie er op welke manier gebruik van kan maken. En we willen graag in gesprek met (familie van) ouderen en/of andere vrijwilligersorganisaties over wat we nog meer of nog beter zouden kunnen doen.

We willen informatie verstrekken aan belanghebbenden over de dienstverlening van UVV Zoetermeer. Met name de onze extramurale projecten, zoals levensboeken, begeleid vervoer, telefooncirkels, begeleiding na ontslag uit het ziekenhuis en meer.

Zoetermeer, Nederland Toon kaart