Gespreksgroepleider Nijmegen gezocht


Omschrijving

Ben jij een naaste of familielid van iemand met een psychische aandoenining? Zet jij die ervaring graag in voor anderen die zich in dezelfde positie bevinden? Sta jij graag voor een groep? Dan zijn wij op zoek naar jou als Gespreksgroepleider ervaringsdeskundigheid Nijmegen.

Wij zijn een familie- en naastenorganisatie. In onze gespreksgroepen vinden mensen (her)kenning bij elkaar in het uitwisselen van ervaringen. Wij zoeken voor onze groep in Nijmegen een aspirant gespreksgroepleider die deze bijeenkomsten graag in goede banen leidt. Je kent de waarde van ervaringsdeskundigheid in het ondersteunen van anderen. Wij beiden je coaching en ondersteuning door ervaren collega's. Bovendien kan je via ons kostenloos trainingen volgen voor je eigen ontwikkeling. Mocht je nog niet eerder voor een groep gestaan hebben maar wel die ambitie hebben dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Stichting Labyrint-In Perspectief is een landelijke organisatie voor familieleden en andere directbetrokkenen van mensen met psychische of psychiatrische problemen, en voor hieraan gerelateerde psychiatrische patiënten zelf.


De stichting streeft naar een individueel, sociaal en maatschappelijk leefbare situatie voor familieleden, en andere direct betrokkenen van psychiatrische patiënten. In toenemende mate blijken mantelzorgers zelf ook gebruik te maken van de geestelijke gezondheidzorg.
De stichting biedt ondersteuning aan familieleden en directbetrokkenen van alle psychiatrische patiënten, ongeacht de diagnose.


De kernactiviteiten zijn lotgenotencontact, voorlichting en belangenbehartiging.

Nijmegen, Nederland Toon kaart